Bloemenwinkel in Groningen nodig? Zoek niet verder

Zoek je naar een bloemenwinkel in Groningen om een mooie bos bloemen ‘te scoren’? Zoek niet verder, bij Bloemetje Bezorgen Groningen ben je aan het goede adres. Onze bloemist Fiore di Acacia is gevestigd in de stad. Je bent altijd welkom om langs te komen in onze bloemenzaak. Nog beter: via deze website kun je de mooiste bloemen en boeketten bij ons bestellen, die nog thuisbezorgd worden ook.

Ruim assortiment, zeven dagen vers

Tulpen, rozen of toch een bijzonder veldboeket: we hebben een ruim assortiment bloemen waar je uit kunt kiezen. We vinden het belangrijk dat je in een bloemenwinkel de keuze hebt. Daarom gaan wij voor kwaliteitsbloemen. We selecteren op de dikte en lengte van de steel, hoever de bloemen al in bloei staan en nog veel meer zaken (wordt wat lang om hier te beschrijven). Op die manier kunnen we je garanderen dat je zeven dagen lang kunt genieten van onze bloemen. Is dat niet het geval, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dan zoeken we naar een passende oplossing. Want het is ons doel om jou (en/of degene voor wie de bloemen bedoeld zijn) met een goed gevoel te laten genieten van het boeket.

Online bloemen bestellen

Nu je weet van welke kwaliteit onze bloemen zijn, is het goed om te beseffen dat je hiervoor niet de deur uit hoeft. Zeker handig als je in een andere stad woont en iemand in Groningen of de directe omgeving wilt verrassen. Via deze website kun je het boeket naar keuze uitkiezen en vervolgens het bestelproces doorlopen. Je kunt ook kiezen of je er een bijpassende vaas bij wilt hebben, zodat het geheel er perfect uitziet. Na het betalen nemen we de bestelling in behandeling. Heb je nou een spoedgeval? Besef dan dat wij dezelfde dag nog kunnen bezorgen, als de bestelling maar voor 14 uur binnen is. We hebben een eigen bezorgdienst, met vakkundige bezorgers. Zij zorgen ervoor dat de bloemen snel en veilig op de plek van bestemming aankomen, ook in deze tijden.

Populaire boeketten

Fiore di Acacia: Bloemenwinkel in Groningen

Bloemetje Bezorgen Groningen is de naam van deze website, de bloemist bij wie je kunt bestellen is Fiore di Acacia. Deze bloemenzaak wordt gerund door Erik Siertsema en Claudia Venema. Claudia is al jarenlang actief als bloemist. Nadat ze voor diverse bloemisten heeft gewerkt, is ze nu alweer een jaar of tien actief met haar eigen bloemenwinkel. Bloemetje Bezorgen Groningen is een initiatief van mij, Jeroen Kuiper. Ik zorg ervoor dat bloemisten zoals Erik en Claudia online beter zichtbaar worden via Bloemetje Bezorgen. Zodat ze zich kunnen focussen op datgene waar zij goed in zijn: creatieve boeketten maken en mensen blij maken met bloemen.

Bezorging in Groningen en omgeving

Wil je bloemen laten bezorgen in de directe omgeving van de stad Groningen? Ook dan ben je bij Bloemetje Bezorgen Groningen aan het goede adres. We bezorgen niet alleen in Groningen, maar ook dus daarbuiten. Bekijk onze pagina met bezorgkosten voor een overzicht.

Veelgestelde vragen

Als je voor 14 uur besteld, dan worden de bloemen dezelfde middag nog bezorgd.

De verzendkosten bedragen €4,95 voor bezorging binnen Groningen. Buiten de stad bedraagt de bezorgkosten €7,50.

Ja, wij garanderen een zeven dagen vers garantie. Dit houdt in dat je, mocht er iets met het boeket aan de hand zijn binnen die periode, bij ons terug kunt komen. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Dat is zeker mogelijk. Je kunt, wanneer je het boeket hebt gevonden dat je wilt bestellen, klikken op ‘ja’ bij de vraag ‘Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen?’ In het lege veld wat vervolgens verschijnt, kun je jouw boodschap toevoegen.
De waardering van bloemetjebezorgengroningen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 86 reviews.

Marlies heeft een bloemetje laten bezorgen in Groningen.

Voor 14 uur besteld, zelfde middag geleverd

Rolf heeft een bloemetje laten bezorgen in Groningen.

Met een (gratis) persoonlijke boodschap.

Desiree heeft een bloemetje laten bezorgen in Groningen.

Voor slechts €4,95 verzendkosten